tirsdag den 21. juni 2011

Travle dage

Vi er her stadig - tror jeg nok. Vi har fundet mange snegle og givet mange navne, og vi har også haft tid til at besøge søde mennesker. Men mest har vi været syge. Elvira har bådet haft opkast med høj feber og senest en sej omgang forkølelse, der har holdt os begge vågne de sidste par nætter. Nu er hun vist ovre det værste og har sovet fint hele aftenen. Ludvig og jeg har også fået vores del af snotten, men har ikke været påvirkede på samme måde. Men hvad er det egentlig for noget med sommerforkølelser?? Nu er det jo endelig sommer, så det gider vi altså ikke mere!

Ellers ruller tøsen derudaf. Nu hvor hun selv kan bestemme, om hun vil ligge på ryg eller mave, er det efterhånden ok for hende at ligge på maven og lege nu og da også. Og benene er også blevet mere aktive i underlaget, så hun begynder nok snart at blive optaget af at komme mere op i kravlestilling og dreje sig om sig selv.

Jeg har planer om et par indlæg om hyldeblomstsaft fra forrige weekend og vores løbende sneglejagt. Men det bliver en anden aften for behovspyramiden dikterer søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar