søndag den 31. august 2014

Spejd!

Udenfor vælter regnen ned og sender rislende bladmusik ind ad vinduet.  Ungerne hænger ud i sofaen med tegnefilm og søndagens hygge har fået en ekstra dimension efter et oplevelses-mættet døgn.
 
Vi har været på spejderlejr hele familien for første gang med Ludvigs spejdergruppe. 150 mennesker i alle aldre med og uden uniformer gennem sol og byger på store nørd løb. Vi har bygget ispinde-fly, lavet ryste-is med isterninger og salt som fryse-element, hejst børn og voksne op i træer med taljer og sprunget horidontalt bungee jump. Vi har været til aftenbål med sang og dans og til stemningsfuld oprykning for alle grene. Ludvig har sovet i telt med sin gren og Elvira og jeg har sovet i sovepose på sovesal. Og vi sov selvfølgelig alle sammen alt for lidt.
 
Ludvig kæmper mod elastikken for at springe længst ud med sin teltpløk.
 
Vejret holdt hele formiddagen mens vi tog det sidste lille løb og rydtede op. Og da vi svingede ud på landevejen med kurs mod Roskilde, faldt de første dråber.
Nu er vi trætte og mætte. Men vi tager nok afsted igen. For nu er Ludvig blevet mini-spejder og Elvira ny,  lille mikrobe!
Vores due-fly viste sig at være bedst til at vende i luften, men flot blev den.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar