fredag den 14. januar 2011

2 i Vognen

Hvad sker der lige for bilisterne her på Amager?? Har de ikke set, at der er sne og is på vejene? Bare fordi jeg endelig har vovet mig afsted på Niholaen med begge unger i kassen foran, behøver de jo ikke trykke speederen i bund eller snige sig ind på os bagfra for at overhale alt alt for tæt på - 2 meter burde da være sikkerhedsafstanden, når man overhaler ladcykler med babyer, ikke sandt?

Lillesøster tog selvfølgelig alle tre ture i stiv arm. Både til børnehaven efter storebror, til frisøren med storebror og tilsidst hjem igen. Hun sagde ikke et kvæk, men lå blot og betragtede det prikkede lærredstag og den syngende storebror, der gav en remix af Nissebandens greatest hits. (som han så via Bonanza i december, da årets julekalendere bare ligesom ikke var målrettet en dreng på 4½)

Nu sover de begge endelig - på trods af endnu en numse-skrigetur for Ludvig, som endte med en børneormskur - for en sikkerheds skyld, da han opfører sig ligesom sidste forår (suk fra moderen igen) og trods endnu en omgang Elvira-bøvlemave.

Hvorfor sover jeg egentlig ikke også..? Om 5 timer melder Elvira sig i baren igen. Må vist hellere flytte os ind i sovegemakkerne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar