onsdag den 12. januar 2011

Numserier

At være på barsel de første måneder er, som de fleste kvinder sikkert kan nikke genkendende til, ren bølgegang. Vi har så befundet os i et par dybe bølgedale de sidste par dage. Mest noget med baby-mavekneb og bjerge af vasketøj kombineret med hovedpine og fireårig med ondt i numsen...

Efter adskillige aftener og nætter med hysteriske anfald af numsevridende dreng, der krævede at få tørret numse og creme på!!! måtte jeg have lommelygten frem og inspicere hans dertil indrettede. Der er mange ting, som man  før man fik børn, ikke ville have drømt om at komme til at gøre...

Nå, kunne så konstatere små hvide, bumselignende knopper, men ingen små, luskede, vridende børneorm (som sidste forår - ohh, rædsel!). Herefter måtte jeg  konsultere sygebiblen. "Barnets sygdomme". Jeg var lige klog bagefter, og så var der jo kun lægen tilbage. Det var en stor lettelse for Ludvig, der tydeligvis ikke har nogen tiltro til sin mor, men stor tiltro til LÆGEN. Så kunne han sikkert få noget MEDICIN og befries fra sine dødslignende smerteskramper.

Afsted til lægen her til formiddag. Vi har landets bedste læge. Eneste problem er, at han er over 60 og allerede sidste år mumlede noget med efterløn. Bare ærgeligt, at regeringen kun vil afskaffe den for folk under 45 år!
Erik tog pænt imod Ludvig og fik inspiceret numsen under pandelys og lup. Ingen børneorm (dybt lettet suk fra moderen), men en rift, som kunne være kommet af så meget, og knopperne var sikkert fra alt for gavmild uddeling af zinkcreme... Ludvig var meget bekymret, indtil lægen sagde det magiske ord MEDICIN og CREME. Og han fik tilmed lov at se Eriks sidste erhvervelse udi pandelamper. (Ludvig mente ellers, at vi skulle tage hans lommelygte med, så lægen kunne se hans knopper ordentlig). Bagefter gik han glad med til apoteket, og siden har der ikke været noget vrøvl med numsen.

Så mangler vi bare en creme mod baby-mavekneb. Så ville freden i den lille 2V'er være komplet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar